crystal-head-64e349f3406e3.jpg

7 ιδιαίτερες φιάλες που θα βρεις στο sipit

....με εξίσου ιδιαίτερο περιεχόμενο!

Πώς θα σου φαινόταν αν έπινες gin σε συσκευασία λάδι κινητήρα; Αν η βότκα σου ήταν μέσα σε ένα έργο τέχνης; Οι ιδιαίτερες φιάλες δεν είναι σημερινό trend, για παράδειγμα το Henri IV Dudognon Heritage Cognac Grande Champagne ξεκίνησε να παράγεται το 1776 και είναι το ακριβότερο κονιάκ του κόσμου. Και όχι μόνο για το περιεχόμενο αλλά και για την συσκευασία του. Η φιάλη του είναι επενδυμένη με χρυσό 24 καρατίων και πλατίνα, ενώ είναι διακοσμημένο με 6.500 πιστοποιημένα διαμάντια! Τη φιάλη κατασκεύασε ο Jose Davalos και η τιμή της ανέρχεται στα 1.946.000 δολάρια.

Εμείς ξεχωρίσαμε 7 ιδιαίτερες φιάλες που το περιεχόμενό τους είναι εξίσου ενδιαφέρον με τη συσκευασία τους και δε θα χρειαστείς μία περιουσία για να τις αποκτήσεις! 

1. Crystal Head Vodka

Η Crystal Head Vodka είναι φτιαγμένη από καναδικό καλαμπόκι. Αποστάζεται τέσσερις φορές σε ουδέτερο απόσταγμα δημητριακών και αναμειγνύεται με παρθένο νερό από το Newfoundland του Καναδά. Η βότκα φιλτράρεται επτά φορές, εκ των οποίων οι τρεις είναι μέσα από στρώματα ημιπολύτιμων κρυστάλλων γνωστών ως διαμάντια Herkimer. Το εμβληματικό μπουκάλι σε σχήμα κρανίου παράγεται στην Ευρώπη, όπου κομμάτια κρυστάλλου λιώνουν μέσα στο γυαλί για να εξασφαλίσουν απόλυτη διαύγεια. 

Ο ηθοποιός Dan Aykroyd και ο John Alexander σχεδίασαν το εμβληματικό μπουκάλι σε σχήμα κρανίου ως σύμβολο ζωής, αντανακλώντας τη δύναμη και τη φώτιση. Η βότκα Crystal Head είναι ένα καθαρό, διαυγές και άχρωμο απόσταγμα με ουδέτερα αρώματα κόκκων, με μια λεπτή πινελιά εσπεριδοειδών. Μεταξένιο, απαλό, με μια νότα γλυκύτητας και βανίλιας, αποτελεί ένα έργο τέχνης για την κάβα σου. Βρες την εδώ

2. Lolea 

Δε θα μπορούσε να λείπει από τη συγκεκριμένη λίστα μας, το αγαπημένο Μεσογειακό Aperitif με βάση το κρασί και με τον έντονο φρουτώδη και ζωηρό χαρακτήρα, που είναι το πλέον κατάλληλο για ένα early (or not) drink! Όσο για τη συσκευασία που το συνοδεύει, είναι έντονες οι επιρροές από το Flamenco, τον, γνωστό διεθνώς, χορό της Ισπανίας απ' όπου και μας έρχεται, με το κόκκινο-άσπρο πουά στη Lolea Red Νο 1.

Το ίδιο το μπουκάλι έχει επίσης την ελκυστικότητά του, με το κλασικό πώμα σόδας που φέρνει τόσες πολλές καλές αναμνήσεις και μπορεί άνετα να επαναχρησιμοποιηθεί. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι η Lolea εκμεταλλεύεται την ελαφρώς νοσταλγική έλξη όλων μας προς το παρελθόν, με πολύ όμως pop διάθεση! Βρες τις εδώ.

3. Ron Millonario Sistema Solera 15 Yo Reserva Especial

Κάθε μπουκάλι είναι τυλιγμένο σε χειροποίητο άχυρο toquilla, το οποίο χρησιμοποιείται επίσης για την κατασκευή καπέλων Panama. Το Ron Millonario Rum Solera Reserva Especial 15 ωριμάζει σε βαρέλια αμερικανικής και σλοβενικής δρυός σε φυτό Solera 4 σειρών και έχει βραβευτεί το 2008 στο Διεθνές Φεστιβάλ Ρούμι και το 2009 στον Διαγωνισμό World Spirits του Σαν Φρανσίσκο.

Έχει σκούρο κεχριμπαρένιο χρώμα και στη μύτη ζαχαρωμένα φρούτα, δαμάσκηνα, κακάο, καρύδα και γαρίφαλο. Οι γλυκιές, ζεστές, βουτυρώδεις νότες του, συνδυάζονται με καραμέλα, σοκολάτα, σταφίδες και ζάχαρη demerara. Ένα υπέροχο ρούμι με εξίσου ιδιαίτερη συσκευασία. Βρες το εδώ 

4. Engine Gin

Το 100% οργανικό χειροποίητο αποσταγμένο gin που παρασκευάζεται στην Ιταλία, είναι ένας φόρος τιμής στον μηχανοκίνητο αθλητισμό και τη λατρευτική κουλτούρα της δεκαετίας του 1980 , καθώς και η συσκευασία του θυμίζει λάδι κινητήρα.

Η σύνθεσή του συνδέεται με την ιταλική παράδοση και την παράδοση του Πιεμόντε, αποδίδοντας φόρο τιμής στα ροζόλια, τα κορντιάλ και τα λικέρ από φασκόμηλο και λεμόνι που στο παρελθόν ήταν αρχαία χωνευτικά φάρμακα. Αν είσαι λάτρης των βιολογικών προϊόντων, αυτό το gin θα σε συναρπάσει. Βρες το εδώ

5. Kah Tequila Blanco

Η Kah Blanco τεκίλα παράγεται από 100% αγαύη και περιέχει έντονες γλυκές νότες μαγειρεμένης αγαύης, που συνοδεύονται από ένα πικάντικο πιπεράτο μείγμα. Είναι μεταξένια και λεπτή με νύξεις μπαχαρικών στον ουρανίσκο.

H χειροποίητη φιάλη της Tequila Kah είναι εμπνευσμένη από την Ημέρα των Νεκρών (Dia de los Muertos), μία παράδοση και τελετουργία 3000+ χρόνων της Λατινικής Αμερικής, αφιερωμένη στα αγαπημένα πρόσωπα που έφυγαν από τη ζωή. 'Άλλη μια φιάλη που αποτελεί κόσμημα για κάθε κάβα. Βρες την εδώ

6. Clase Azul 

Είτε επιλέξεις την plata, είτε reposado, είτε anejo, σίγουρα μιλάμε για ultra premium τεκίλες και mezcal, σύμβολα της Μεξικάνικης παράδοσης και κουλτούρας. Η προσοχή στην ποιότητα αρχίζει με την επιλογή της καλύτερης βιολογικής αγαύης και εκτείνεται μέχρι τις φιάλες οι οποίες είναι χειροποίητα έργα τέχνης από καλλιτέχνες του Μεξικού, καθιστώντας το καθένα από αυτά ένα μοναδικό κομμάτι. Βρες τις εδώ

7. Kauffman Soft Vodka

Σε μια φιάλη με σχεδιασμό που θυμίζει τον αυγοειδή φουτουριστικό ουρανοξύστη Gherkin του Λονδίνου, η εντυπωσιακή Kauffman Soft αποστάζεται 14 φορές και με πλήρη σχεδόν απουσία προσμίξεων είναι από τις πιο καθαρές βότκες που κυκλοφορούν.

Ονομάζεται “soft” εξαιτίας της μαλακής υφής της. Παράγεται σε περιορισμένο αριθμό φιαλών, που θα μπορούσε να φιλοξενεί και άρωμα αν το καλοσκεφτείς, οπότε σπεύσε να την αποκτήσεις! Βρες την εδώ

Και μη ξεχνάς... εμείς σε κερνάμε -5€ στην πρώτη σου παραγγελία με τον κωδικό WELCOME5🍾🎉🔥 *ισχύει για παραγγελίες άνω των 20€! 

 

Από το Blog

malvasia-concept-asyrtiko-440x650-65f95fc8e738f.jpg
posts-23-65e9b63a182fb.png
posts-20-65e5c4e0cd2d3.png

Ημέρα της Γυναίκας με Lolea GIVEAWAY!

Διεκδίκησε το δώρο σου! ΕΛΗΞΕ

jeff-siepman-hk9hipgf3qu-unsplash-65ddbe5bc8864.jpg

8 top επιλογές για κρεατοφάγους!

ό,τι πρέπει για την Τσικνοπέμπτη!

moet-chandon-brut-imperial-rose-love-you-metal-giftbox-075-l-92279-de-65b8d55f289f1.png

Φεβρουάριος: The Season of Love!

5 ιδέες για ποτά που θα απολαύσεις με το ταίρι σου & bonus συνταγή!

-65aa4c38011f3.jpg

Martini, το άγιο δισκοπότηρο των cocktails!

Ή αλλιώς το πιο διάσημο cocktail στον κόσμο

Συνταγές

Φτιάξτο σπίτι
chamomile-bees-knees-cocktail-domestikatedlife-6605509e958db.jpeg

4 Ανοιξιάτικες Συνταγές Cocktail

Δροσιστικά cocktails για τις πρώτες μέρες της Άνοιξης

Φτιάξτο σπίτι
275894863-7829965567020877-8464450477848933532-n-65f2d9e666b69.jpg

St. Patrick's Day με West Cork

3 συνταγές για να τιμήσουμε τον Άγιο Πατρίκιο!

Φτιάξτο σπίτι
joost-crop-0u7uz6hmsbe-unsplash-2-65a7b2e30a060.jpg

Winter Whiskey Cocktails

Εύκολα και κλασικά cocktails που μπορείς κι εσύ να φτιάξεις στο σπίτι

Φτιάξτο σπίτι
nor-roots-thumb-large-65952cd4d88d3.jpg

Το Dry January που δεν ήξερες ότι χρειαζόσουν!

Non alcohol Cocktail Recipes για όλα τα γούστα

Φτιάξτο σπίτι
wr-holidaysocial-bourbon5-63a2d3340c3db.png

Woodford Reserve Festive Cocktails

Βραδιές Χριστουγέννων με homemade cocktails!

Φτιάξτο σπίτι
www-63a03561d1999.jpg

Old Fashioned στο σπίτι!

Πάντα με Woodford Reserve Bourbon